Beets Meutgeert Jazz Orchestra ft. Izaline Calister

November 4, 2021
20:00
Beets Meutgeert Jazz Orchestra ft. Izaline Calister
Peter Beets

Beets Meutgeert Jazz Orchestra maakt en speelt nieuwe bewerkingen die op smaak worden gebracht door de eigenzinnige draai van de bevlogen orkestleden. Iedere keer grijpen ze een ander thema bij de kladden met verrassend samenspel, betoverende solo’s en uiteraard vlijmscherpe swing. Dit keer staan de herkenbare en lekker in het gehoor liggende melodieën van George Gershwin centraal.

Gerwin haarscherp in beeld
Meer dan tachtig jaar na zijn dood raakt de krachtige muziek van Gershwin nog steeds de gevoelige snaar. In de originele aanpak van het Beets Meutgeert Jazz Orchestra komt oerkracht van zijn muziek op een nieuwe manier haarscherp in beeld. Natuurlijk komen delen uit Porgy and Bess aan bod, afgewisseld met songs uit musicals. Ook Rhapsody in Blue wordt letterlijk en figuurlijk nieuw leven ingeblazen. We garanderen je een caleidoscopische muzikale ervaring waarin alle facetten van muziek maken en muziek beleven worden benut.

Izaline Calister
Van verstilde emotie via rijke melancholische romantiek naar onstuimige overvloed en blijdschap – wereldster Izaline Calister voelt zich als een vis in het water tijdens dit swingende muziekspektakel. Haar stem en interpretaties krijgen de perfecte voedingsbodem met de orkestraties van Meutgeert en de uitdagende begeleiding van Beets.

divi discount.mapouter{position:relative;text-align:right;height:500px;width:600px;}location map for website.gmap_canvas {overflow:hidden;background:none!important;height:500px;width:600px;}