Trijntje Oosterhuis & Jazz Orchestra of the Concertgebouw: Wonderful Christmastime

December 8, 2021
19:00
Amsterdam
Concertgebouw
Trijntje Oosterhuis & Jazz Orchestra of the Concertgebouw: Wonderful Christmastime
Peter Beets

Trijntje Oosterhuis en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw komen in Wonderful Christmastime samen voor een swingend kerstconcert.

Wonderful Christmastime
Kerst draait voor Trijntje Oosterhuis om muziek; thuis voor de haard, met familie aan tafel of achter de piano. De afgelopen jaren deelde de zangeres haar liefde voor de feestdagen met concerten in de mooiste kerken van Nederland, waar ze in een intieme setting met pianist Hans Vroomans de fijne kerstliedjes zong. Dit jaar viert Trijntje de zesde verjaardag van deze muzikale traditie met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw.

Trijntje Oosterhuis & het Jazz Orchestra of the Concertgebouw
Deze bigband van wereldformaat staat internationaal bekend om hun een ijzersterke ritmesectie en dito blazers waarmee ze over de hele wereld touren. Sinds 2000 geeft het orkest elk jaar traditiegetrouw een kerstconcert met bijzondere solisten. Tijdens Wonderful Christmastime komen Trijntje en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw samen om een swingend kerstfeest te vieren!

putlocker.mapouter{position:relative;text-align:right;height:500px;width:600px;}embed google.gmap_canvas {overflow:hidden;background:none!important;height:500px;width:600px;}